Phoenix Contact A/S

Grænseløs automation med PLCnext Control

PLCnext Control er Phoenix Contacts første åbne platform baseret på PLCnext Technology. Controlleren kombinerer robusthed og sikkerheden fra en klassisk PLC med åbenheden og fleksibiliteten fra smarte enheder. Med PLCnext Technology reagerer Phoenix Contact på udfordringerne fra en verden med IoT og simplificerer eksisterende controllerløsninger. Automationsprojekter kan nu implementeres uden de begrænsninger, der kendes fra proprietære systemer.

Som en forstærkning til den klassiske IEC 61131-kompatible PLC programmering gør PLCnext Technology det muligt at programmere controllere med et højniveausprog og sikrer på den måde også PLC-typisk realtidsydelse og datakonsistens for højniveausprog. Flere udviklere kan arbejde uafhængigt af forskellige programmeringssprog og med de udviklingsværktøjer, som de foretrækker. Resultatet er væsentligt hurtigere udvikling af applikationer. Open source software og app’s kan også indarbejdes i systemet på en fleksibel måde.

Den nye controller kan tilpasses og er åben overfor applikationer til fremtidens teknologier. Den udvidede connectivity, som fås af åbne grænseflader og en direkte cloud-forbindelse, giver mere valgfrihed. Udover sit åbne design gør PLCnext Controls’ kraftige CPU og store lagerkapacitet i et lille hus den til et overbevisende alternativ. Denne løsning gør det muligt at gentænke automation, idet begrænsninger forsvinder og nye muligheder for industriel automation opstår.

Læs mere om PLCnext Technology: https://www.phoenixcontact.com/online/portal/dk?1dmy&urile=wcm:path:/dkda/web/main/products/technology_pages/subcategory_pages/PLCnext_technology/ea2d4f69-03b4-4aa5-9608-9a6d5eb5603c