Frekvensomformere fra Schneider Electric kåret som mest klimapositive produkt ved Climate Week NYC 2022

  • Altivar frekvensomformere anerkendt for at reducere klimaaftryk i industrien
  • Optimal styring af motorer kan give energibesparelser på 30 procent

Schneider Electric, den globale leder i i digital transformation af energistyring og industriel automation, vandt i mandags prisen ‘Most Climate-Positive Carbon Handprint Award’ ved den internationale klimauge i New York, Climate Week NYC 2022, for sine Altivar frekvensomformere.

The Carbon Handprint Awards anerkender produkter med en markant, positiv effekt på miljøet, og det er her, Altivar frekvensomformere fra Schneider Electric gør en stor forskel.

Frekvensomformerne sænker energiforbruget i motorer og øger energieffektiviteten i industrien ved at lade motorer køre med den ideelle hastighed til enhver belastning.

Med effektivt design og styring af motorer kan Altivar frekvensomformere reducere energiforbruget i industriprocesser med op til 30 procent.

Beregninger, som bygger på en gennemskuelig metode med strenge krav til beregningerne, viser at mere end 140 millioner tons CO2-udledninger kan spares eller undgås i løbet af levetiden for de frekvensomformere, Schneider Electric solgte i perioden fra 2018 til 2021.

“Bæredygtighed er kernen i Schneider Electric og tænkt ind i hver eneste løsning, vi designer,” siger Søren Duvier, Industrial Automation Marketing Manager, Denmark & Norway, Schneider Electric Danmark i en kommentar til den prestigefulde pris.

“Vores mission er at hjælpe vores kunder med at blive mere effektive og sænke CO2-udledningen. At reducere, eller helt undgå, udledning er en af de væsentligste faktorer i vores egne målsætninger for bæredygtighed.”

“Vi er glade for at, at Altivar frekvensomformere gør så stor en forskel i industriel produktion, og vi ser frem til at skubbe yderligere til udviklingen i de kommende år.”

Foruden CO2-fordelene udmærker Altivar-serien sig ved at omfatte produkter, der bærer Schneider Electrics unikke Green Premium™ miljømærke.
Mærket garanterer, at produkterne er fremstillet efter de strengeste miljøkrav, lever op til (eller overgår) gældende lovgivning og sætter det lavest mulige CO2-aftryk i hele deres levetid – lige fra fremstilling til genanvendelse eller bortskaffelse.

Ledere fra både Schneider Electric og virksomhedens institut for forskning i bæredygtighed, Sustainability Research Institute deltager sammen med ledere fra hele verden i klimaugen i New York for at fremme klimabevidstheden og konkret handling.

 

Få de nyeste perspektiver på bæredygtighed, elektricitet 4.0 og næste generations automation på Schneider Electric Insights

 

Få mere at vide: