Fordelene ved en online platform der samler ABA anlægget

Brandalarmering

 

En online platform giver fuld kontrol og et samlet, grafisk overblik over dit brandalarmeringsanlæg på en nem og sikker måde.

Fordelene er blandt andet:

  • Reducerede omkostninger
  • Overblik over ABA anlæg uanset lokalitet
  • Nem og sikker afprøvning, fra- og tilkobling af branddetektorer
  • Sikker opbevaring af konfigurationsfiler og resultater fra afprøvning

Vores online platform hedder EcoStruxure Fire Expert og her er en markant fordel, at den er uafhængig af software, lokale servere og specifikke leverandører.

Du får ikke bare det komplette overblik og tidsbesparende funktioner – du har også altid fuld kontrol over dit anlæg, uanset hvem der har leveret og installeret det, og hvem der udfører service på det. Både nu og i fremtiden.

Vil du vide mere?

I denne korte video giver jeg en kort introduktion til de fordele, du opnår med en moderne onlineplatform til dit ABA-anlæg.

Hvis du vil vide mere om ABA anlæg og brandalarmering i det hele taget, er det en god idé at besøge vores læringscenter på viden.se.com

Her finder du blandt andet videoer med tips & tricks, en podcast om brandalarmering og ikke mindst tilbud om undervisning og træning, så du og dine medarbejdere kan blive ABA-certificerede.

Husk også, at du med fordel kan melde dig ind i vores LinkedIn-gruppe Building Automation Denmark Her kan du følge med i nyheder inden for alt, hvad der har med bygningsautomatik at gøre, møde andre fagfolk og dele din viden.