Første sikkerhedsscanner godkendt til sikkerhedsniveau PL”b”

SICK præsenterer den første sikkerhedsscanner designet til applikationer, hvor det er tilstrækkeligt med sikkerhedsniveau PL”b”. Den kompakte, enkle og økonomiske 2D LIDAR scanner Tim361S henvender sig til små servicerobotter, mobile platforme og automatisk styrede vogne (AGV)

Sikkerhedsscanneren TIM361S er SICK’s mindste og letteste sikkerhedsscanner med et strømforbrug på bare 16 W. Den kan indsættes i applikationer, hvor risikoen for personskade er lille, hvilket vil sige maksimalt PL”b” (EN ISO 13849-1:2015), og er velegnet til antikollision på små servicerobotter og lignende – ofte batteridrevne applikationer, hvor netop vægt, størrelse og strømforbrug spiller en væsentlig rolle.

Selv under vanskelige forhold leverer scanneren med sin patenterede time of flight baserede måleteknologi, HDDM+, pålidelig objektdetektion, og sikrer derved maksimal driftssikkerhed. Scanfeltet har en sikkerhedsrækkevidde på op til 4m, en åbningsvinkel på 270°, og tilbyder op til 48 sikre felter, der kan tilpasses helt fleksibelt.

SICK’s mindste sikkerhedsscanner er en fleksibel stand-alone løsning til applikationer, som kan indsættes, hvor pladsen er selv yderst begrænset. Derfor vil andre velegnede anvendelsesområder være stationære applikationer til adgangskontrol og detektion af objekttilstedeværelse.

 

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk
Onlinekatalog: > TIM361S
Få seneste nyheder, praktiske applikationer, produktlanceringer, messer og events -virksomhedsnyheder.
Nyhedsoverblik direkte i indboksen: Nyhedsbrev

Følg SICK A/S på Linked-in