Elma Instruments A/S

Flyt lys-laboratoriet ud til kunden

Det er ikke nok at måle lux- og lux er heller ikke bare lux.

Nyeste spektrometre fra Elma Instruments måler og dokumenterer alle parametre til vurdering – fra lyskilde til belysningsanlæg. For lys er ikke længere bare lys og det er ikke længere nok, kun at måle lux. Moderne lyskilder stiller høje krav til dit måleinstrument, både for at undgå endog stor fejlvisning ved måling af lux, men også mange andre parametre, som er nødvendige for at dokumentere moderne lys. Spektrometre fra Elma Instruments findes i alle prisklasser, men med nyheden topmodellen MK350S Premium, flytter vi ægte laboratoriemålinger ned i håndholdt størrelse, uden at gå på kompromis med specifikationerne.

Selvom MK350S Premium er et lille kraftværk af avancerede specifikationer, foretages alle målinger med ét tryk på én knap- så simpelt er det virkelig.

I ægte DIN5032 klasse B for højeste nøjagtighed, måles f.eks. Lux, Ra og ny TM30-15 farvegengivelse, Flicker eller flimmer, som kan gøre dig syg, Kelvin farvetemperatur som påvirker dit velvære, CIE diagrammer og SDCM som udtryk for lyskildens kvalitet, PPFD, PAR og andre fotosyntese vækstparametre, LuxG til visuel lysfordeling (sammenlign direkte med belysningsplan) og meget mere. Stor hukommelse på SD-kort samt WiFi og USB til betjening via PC og Android/iOS samt professionel rapport- og analysesoftware, sikrer dokumentation i en kvalitet, som sidste år kun fandtes i laboratorieudstyr.

MK350S Premium leveres klart til brug inkl. kalibreringscertifikat, genopladeligt batteri, strømforsyning/lader, SD kort og lille nylontaske i robust alukuffert.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

El & Teknik 2018

Elma Instruments udstiller på El og Teknik 2018 stand C4833. På messen, lanceres en række nye spændende produkter.