Flowmåler i rustfrit stål – præcision til udfordrende miljøer

Ultralydsflowmåler DOSIC er selvkalibrerende og måler både flow og temperatur i ledende så vel som ikke-ledende væsker. Flowmåleren er designet til EHEDG og CIP/SIP-processer og velegnet til hygiejniske opgaver og aggressive medier

Den robuste og kompakte model kombineret med et hygiejnisk design sikrer meget pålidelige måleresultater og gør flowmåleren ideel til en bred vifte af anvendelsesmuligheder; herunder dem, hvor der kun er lidt plads til rådighed eller hvor aggressive medier spiller en rolle.
Flowmåleren har to digitale udgange, som man frit kan ændre til at være indgange, udgange eller en kombination. Derudover har man op til to analoge udgange så flow og temperatur kan måles på samme tid. Med IO-Link interface er det muligt med en fuldstændig styring og overvågning af flowmåleren i et Industri 4.0 maskinmiljø.

Ingen bevægelige dele i flowmåleren eliminerer potentielle forureningsrisici i fødevare- sektorens krævende hygiejnekrav. Desuden har flowmåleren et lige, tætningsfrit og selvtømmende målerør lavet af rustfrit stål af høj kvalitet (316L med Ra ≤ 0,8). Højkvalitets rustfri stålhus giver også den nødvendige robusthed og modstandsdygtighed. DOSIC flowmåleren er EHEDG certificeret og CIP/SIP kompatibel. Sensoren kan modstå temperaturer op til 143 grader Celsius i SIP processer i op til en time. Brugervenlig anvendelse med en intuitiv menu, samt det drejelige hus og display gør flowmåleren nem at installere. Flowmåleren kan på nuværende tidspunkt leveres med rørdimension DN15 eller DN25 – med et max flow på op til 250 l/min.
Derudover justerer sensoren sine parametre automatisk, hvis mediet ændres. Denne løsning eliminerer behovet for indledende mellemkalibrering og reducerer installations- og driftsomkostninger.

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk
> Online produktkatalog

Tilmeld  – Nyhedsbrev
Følg SICK på Linked-in

 

DOSIC flowmåleren bruger ultralydsteknologi til at måle flowet i væsker