Phoenix Contact A/S

Firewalls: enkel beskyttelse af industrielle netværk

Den nye firewall FL MGuard 1100 serie fra Phoenix Contact gør det muligt for dig nemt og økonomisk at beskytte industrielle netværk mod IT-angreb. Komponenterne er optimeret til industriel brug og er nemme at betjene.

Et reduceret antal funktioner betyder, at komponenterne er hurtige at tage i brug, også selvom du ikke er helt opdateret på netværksteknologi og sikkerhed. Easy Protect Mode beskytter for eksempel netværkscellerne uden behov for komponentkonfiguration. En brugervenlig stateful inspection firewall regel aktiveres med en kabelbro. Den integrerede firewall assistent kommer med en automatisk anbefaling af passende firewall regler. Disse regler er baseret på ”lært” kommunikation, mens firewall har været i test mode, hvor den har registreret indgående og udgående trafik. Den registrerede trafik rapporteres, og der anbefales om nødvendigt ekstra firewall regler.

Firewall FL MGuard 1000 serien udvider programmet til Cyber Security. Phoenix Contact leverer allerede FL MGuard 4000 serien af firewalls for brugere med omfattende viden om IT- sikkerhed.

 

Mere om security routere og firewalls

Se Highlights 2020