Ét sikkerhedslysgitter – mange muligheder

DeTec4 med IO-link har udvidede diagnosefunktioner, som er direkte tilgængelig på din smartphone via NFC. Lysgitrets funktioner som dynamiske sikkerhedsfelter, integreret muting, reduceret opløsning kan konfigureres uden brug af software.

Enkel konfiguration – Hurtig opsætning
Konfigurationen af deTec4 sker uden brug af PC’er via dip-switche i systemstikket. Med dette koncept undgår man at skulle lagerføre flere varianter af samme beskyttelseslængde. Hvis uheldet er ude, skifter man kun lysgitret uden at bekymre sig om selve lysgitrets opsætning.

Detec4 har indbygget flere hjælpefunktioner for at simplificere opsætningen af systemet. En integreret laserdiode med synligt lys sammen med 8 indbyggede flerfarvede LED’er gør det muligt at indjustere lysgitret, selv om man holder hånden igennem barrieren. De 8 LED’er viser den aktuelle status/konfiguration under drift, samt en unik kode ved eventuelle fejl. I toppen af lysgitret har man desuden mulighed for at få en påmonteret endekappe med en mutinglampe.

IO-Link
For at sikre optimal produktionsstyring og dataudveksling til PLC eller cloudløsning har man med deTec4 mulighed for at få en omfattende diagnose via IO-link. Med IO-Link har man mulighed for kontinuerligt at udlæse data fra lysgitret uanset placeringen, hvilket overflødiggør andre sensorer, som fx til muting og højdemåling.

Integreret muting
DeTec4 har en integreret muting-funktion for henholdsvis kryds-muting eller exit-only (kun udkørsel). Begge funktioner med mulighed for partiel blanking, hvilket indebærer, at den øverste stråle altid er aktiv, selv under en aktiv muting-proces. Muting sensorerne tilsluttes via et muting-stik, hvor man desuden har mulighed for at montere en ekstern mutinglampe eller tilslutning til IO-Link. Ud over muting har man mulighed for at vælge reduceret opløsning af enten én eller to stråler.

Diagnose via mobilAPP
DeTec4 har indbygget en NFC antenne, så man via en APP fra sin mobiltelefon har fuld adgang til diagnosedata så som aktuelle konfigurationsindstillinger, tekniske data, fejl historik, status på de enkelte stråler og hjælp til konfiguration.

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk 

Onlinekatalog: > detec4

Få seneste nyheder, praktiske applikationer, produktlanceringer, messer og events -virksomhedsnyheder.

Samlet nyhedssoverblik direkte i indboksen: Nyhedsbrev

Seneste nyheder fra SICK A/S, følg os på Linked-in