Er du klar til at gå pro?

Du er måske ikke den nye Mikkel Hansen, Viktor Axelsen, Caroline Wozniacki eller Nicklas Bendtner. Det er også helt okay!

 

Hos DENIOS er vi heller ikke de store mestre til hverken badminton, tennis, håndbold eller fodbold. I stedet kan du hoppe med på vognen og blive pro med dine opsamlingskar. Du kan nemlig opgradere dine opsamlingskar til vores pro-line opsamlingskar fra DENIOS.

 

Opsamlingskar er vinderholdet

Opsamlingskar i stål eller polyethylen (PE) er en fantastisk opfindelse, det synes vi i hvert fald selv. De er perfekte til opbevaring af tønder, små beholdere, tromler og IBC palletanke. På den måde opsamler de – i overensstemmelse med loven, bum bum – vandforurenende medier, aggressive kemikalier og brændbare væsker. Ellers lander det bare ude i vores kloaker, åer, søer, på gulvet i din virksomhed og i vores grundvand. Det vil være pænt surt for dig at få en regning på størrelse med miljøkatastrofen i 2016 i Fredericia fra kommunen.

 

Har du udstyret i orden?

Vil du undgå den gigantiske regning? Så skal du da bare have udstyret i orden, og hvorfor gå ned på kvalitet og garanti? Det er federe at være medspiller fremfor bare at sidde på bænken og heppe på sidelinjen. Det scorer du ingen mål ved. Så opgradér dine opsamlingskar til vores pro-line opsamlingskar og bliv en uerstattelig spiller på holdet – også kaldet din virksomhed og arbejdsplads.

Ti års garanti på pro-line opsamlingskar

Vi er så sikre på kvaliteten af vores pro-line opsamlingskar, at du får mindst ti års garanti med i købet.

 

Hvilket opsamlingskar skal du så vælge?

Det er bestemt et godt spørgsmål, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at gå pro. Derfor er du også velkommen til at ringe til os på 76244080 eller tage et smut forbi vores hjemmeside, hvor du kan tjekke udvalget af vores pro-line opsamlingskar ud.