EOT varmer op til efterårets messe med EOT Connect

EOT – Electronics of Tomorrow lancerer et nyt digitalt initiativ kaldet EOT Connect, som samler elektronik- og teknologibranchen til webinarer med spændende brancheprofiler 1.-3. juni 2021.

1. juni slår EOT – Electronics of Tomorrow de digitale døre op til online eventen EOT Connect, hvor elektronik- og teknologibranchen via en række webinarer får mulighed for at varme op til den fysiske udgave af EOT, som finder sted i MCH Messecenter Herning 31. august-2. september 2021.

Webinarerne bliver en smagsprøve på alt det, som de besøgende kan opleve på den fysiske messe, og favner blandt andet emner som 5G, IoT, LoRaWAN og fremtidens udviklingstendenser.

– EOT Connect finder sted på de oprindelige datoer for EOT-messen, og derfor har vi valgt at bruge eventen som et kick-off til den fysiske deltagelse i efteråret, så både besøgende og udstillere får mulighed for at forlænge messeoplevelsen med et digitalt lag, fortæller Mona Jakobsen, projektchef for EOT og tilføjer:

– EOT Connect er et pilotprojekt i samarbejde med vores samarbejdspartner Affinity, hvor vi gennem nogle digitale værktøjer sigter mod at ‘matchmake’ udstillere med besøgende forud for messen. Det endelige mål er selvfølgelig, at alle parter skal få mest muligt ud af deres messedeltagelse i september, og vi håber derfor, at branchen vil tage godt imod EOT Connect og benytte sig af muligheden for at hente en masse ny viden, siger Mona Jakobsen.

Se alle webinarerne her