EOT – Electronics of Tomorrow

EOT satser på besøgende fra den brede industri

Den 7.-9. maj åbner den 2. udgave af EOT – Electronics of Tomorrow og eventen byder på værdifuld networking, kvalitetsleads, rum-innovation, Maker-miljø, Start-ups, højprofilerede konferencer og meget mere.

EOT samler et stærkt felt af kvalitetsudstillere, der vil vise deres produkter og know-how – og koblingen med de andre aktiviteter på EOT skal sikre, at EOT opnår opmærksomhed og tiltrækker besøgende fra den brede industri.

Se udstillerlisten her

Nyt samarbejde bringer forsvars- og rum-innovation til EOT
EOT har netop indgået et nyt samarbejde med CenSec (Center for Defence, Space & Security), som bliver en del af messens innovationsområde og konferenceprogram. Innovationsområdet kommer blandt andet til at tage udgangspunkt i de innovationsprojekter, som CenSec faciliterer gennem klyngens innovationsnetværk (Inno-Sec).

Læs hele pressemeddelelsen her

Konferencer med power
Der skal flere argumenter i spil for at tiltrække de rigtige besøgende og konferenceprogrammet på EOT er et stærkt argument. Temaerne understøtter udstillerne og messens events – og i løbet af de tre dage kan messens besøgende høre oplæg fra f.eks. Microsoft, MIR A/S, FORCE Technology, Renesas og IBM.

Se konferenceprogrammet her

Hvis du har spørgsmål af nogen art, er du meget velkommen til at teamet på tlf. +45 9926 9926 eller mail info@eot.dk