Phoenix Contact A/S

Enkel og præcis strømmåling

Med I/O systemet Axioline F kan man indsamle det præcise energi- og strømforbrug. Det nye strømmålingsmodul AXL PM EF 1F er en ny tilføjelse til det eksisterende Axioline F program.

Standardparametre for detektering af energidata er forudindstillet for at gøre opstarten nem. Hvis det er nødvendigt, kan disse parametre ændres med PDI objects. Det er muligt at tilslutte fasespændinger på 400 til 690 V direkte med et maksimalt strømforbrug op til 5 Amp uden måletrafo. Ved større forbrug skal der bruges ekstern strømtrafo. De målte værdier anvendes til at beregne værdier som aktiv strøm, reaktiv strøm og effektiv energi. Netværkskvaliteten kan analyseres baseret på de fastlagte harmoniske (THD). Det gør det enkelt at lokalisere støjkilder. Axioline F modulet er lavet, så der er taget højde for krybeafstande, og modulet kan derfor installeres direkte sammen med 24 VDC modulerne uden ekstra moduler

I/O systemet understøtter alle populære Ethernet baserede netværksprotokoller og er hurtigt, robust og nemt at installere.

Læs mere om Axioline F på vores hjemmeside.