En uge til EOT åbner dørene til elektronik- og teknologibranchens mødested og videnshub

Om blot en uge går startskuddet til den tredje udgave af EOT – Electronics of Tomorrow, hvor elektronik- og teknologibranchen endelig kan mødes igen.

Bliv en del af et tre dages cutting-edge elektronikevent og oplev en unik kombination af udstilling med nogle af de førende virksomheder inden for branchen, der står klar til at fremvise de nyeste produkter og løsninger, kombineret med et stærkt internationalt konferenceprogram, workshops, startups og award-uddelinger. Foruden den spændende udstilling byder udstillerne på gratis forplejning hele dagen, så du kan koncentrere dig om at netværke og samle ny viden gennem messen store konferenceprogram.

Som en del af det store konferenceprogram kan du bl.a. se frem til at opleve:

  • Førende eksperter som Richard Lansdowne fra Semtech, Oliver Hersent fra ACTILITY og Vincent Blanchard fra KERLINK samt mange flere give et dybdegående indblik i LoRaWAN-teknologiens potentialer gennem konferencer og workshops, når The Things Conference for første gang gæster Skandinavien.
  • Le-Mans legenden,Tom Kristensen, fortælle om den teknologiske udvikling indenfor mortorsporten og betydningen af elektronik i den hæsblæsende sport.
  • Den danske prisvindende datalog og opfinder af programmeringssproget C++, Bjarne Stroustrup.
  • Den anerkendte britiske analytiker Malcolm Penn fra Future Horizons give en skarp analyse af den aktuelle komponentmangel.
  • Og mange flere

Dyk ned i det store konference program her

Har du sikret dig en GRATIS billet? Ellers kan du nå det endnu…

Hent din fribillet her