Effektiv kundetæller, effektiv persontællesystem

PeopleCounter tæller personer, når de træder ind i eller forlader en bygning – uden at der optages fotos og uden anvendelse af persondata, hvilket har den fordel, at databeskyttelsesstandarder og regler altid bliver overholdt.

PeopleCounter er en app  integreret i en 3D-laserscanner, som giver en præcis og robust måling uden at behandle personlige oplysninger,.  Museer, Indkøbscentre, offentlige institutioner såvel som  detailhandel, kan drage fordel af denne enkle løsning,

Systemet består af en MRS1000 3D LiDAR-sensor med en indbygget PeopleCounter sensorapp. MRS1000 3D er en firelags LiDAR-scanner, der leverer punkt-måledata videre til appen, som evaluerer data når der kommer noget ind i dens skanningsfelt. Med andre ord identificerer appen personer ved hjælp af deres konturer. PeopleCounter er baseret på den nyeste deep learning teknologi, som giver en meget høj nøjagtighed når det gælder persontælling, mens genstande udelades. Hele processen kører anonymt og uden registrering af personlige oplysninger.

Med Peoplecounter kan flere enheder forbindes så facaliteter med flere døre også kan klares

SICK AppSpace
I slutningen af ​​året vil kunderne være i stand til at løse egne applikationer med SICKs AppSpace-kompatible MRS1000P og TiM881P LiDAR-sensorer. I SICK AppSpace-økosystemet kan programmerbare sensorer og edge-enheder hurtigt konfigureres til nye opgaver ved hjælp af sensorapps. Mange apps er allerede tilgængelige til download via SICK AppPool. Til specifikke applikationer kan sensorapps også bruges uafhængigt af kunden og udvikles sammen med SICK-eksperter med støtte fra et udviklerfællesskab.

Mere information
Ring: 4582 6400
-> Læs mere på sick.dk/peoplecounter
Skriv til: teknik@sick.dk