Displacement-målesensor præcis og hurtig i µm området

Dennye triangulationsbaseret målesensor OD5000 med en målefrekvens på 80 KHz og nøjagtighed i µm området er en alt i én high-end displacement-sensor, der leverer meget gode måleresultater selv ved hurtige eller roterende emner

Alt i et hus
OD5000 sensoren leveres med alt ombord, således er der ikke behov for ekstern PC eller anden evalueringsenhed. Interface er Ethernet TCP/IP samt UDP protokol.

Glas eller folietykkelse
Med kun en sensor kan tykkelse på transparente emner bestemmes med µ’s nøjagtighed. Tykkelsen bestemmes ved at måle forskellen imellem lys-ekkoet fra et emnes overfladen og det ekko man får fra emnets bagside når man lyser igennem det. Applikationer er f.eks. displayglas til mobiltelefoner eller glas emner i medicinalindustrien.

SOPAS Air ombord
Når en sensor skal sættes op eller der foretages kontrol på idriftsatte sensorer er der ikke længere behov for en kablet forbindelse. OD5000 har indbygget Ethernet så man kan koble på sensoren fra en smartphone, tablet eller PC. Alt hvad der kræves er, at man har installeret det gratis brugerprogram SOPAS AIR, der anvender en webbrowser til parametrering og diagnosticering. SOPAS AIR kan downloades gratis via f.eks. Appstore.

Multiekko undertrykkelse
Sensoren kan måle op til 8 ekkoer hvilket gør det muligt at registrere tykkelse og afstand mellem fire transparente glaslag, som f.eks. er nødvendigt til kvalitets slutkontrol af vinduer. Multiekko-teknologi giver bedre evalueringsdata, som minimerer fejldetekteringer forårsaget af f.eks. støvkort eller lignende. Man opnår derved en mere robust drift.

ATmos
Modtagerelementet i en afstandsmåler er en kritisk komponent for at opnå robuste målinger.
OD5000 benytter en ny og avanceret CMOS kreds kaldet ATmos. Auto Tuning Cmos tilbyder den klare fordel, at det kun er nødvendigt med en enkelt måling for at registrere et emnes remisionsevne. Det sparer tid og man har derved kunnet optimere scanfrekvensen til hele 80 kHz. Ved emneoverflader som skifter mellem dyb sort og total blank følger ATMOS kredsen blot med og derved opnås en høj grad af målerobusthed.
Ved introduktionen af OD5000 findes der to versioner med en tasteafstand på henholdsvis 65..105 mm og 110..190 mm.

 

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk
Online produktkatalog

Tilmeld  – Nyhedsbrev
Følg SICK på Linked-in