Phoenix Contact A/S

DC UPS med integreret strømforsyning

De nye afbrydelsesfri strømforsyninger fra Phoenix Contacts TRIO program forsyner DC-belastninger pålideligt og optager kun lidt plads i styretavlen.

UPS modulet og strømforsyningen er kombineret i et enkelt hus. Der kræves kun et energilager for at gøre UPS systemet komplet.

Et stort udvalg af egnede VRLA energilagre til de tre UPS’er med 5, 10 og 20 A udgangsstrøm sikrer lange buffertider. Tilsluttede industrielle pc’er kan nemt lukkes ned med det integrerede USB interface. En indgangsforsyning er ikke længere nødvendig for at starte de afbrydelsesfri strømforsyninger. BAT-START funktionen gør det muligt at starte UPS’en direkte fra energilageret. Det dynamiske boost forsyner op til 150% af den nominelle strøm i 5 sekunder og gør det dermed muligt at starte store belastninger. Den værktøjsfri Push-in tilslutningsteknologi gør installation af UPS’en hurtig og enkel. Takket være de omfattende signalmuligheder og det brede temperaturområde fra -25 °C til +70 °C kan disse enheder benyttes fleksibelt overalt i verden.

Læs mere om DC-UPS.