HI 2023: Datagennemsigtighed for overlegen systemtilgængelighed

Beskyttelse og forsyning – på den intelligente måde:
det kommunikative 24 V forsyningssystem, der holder øje med alt

Hjertet i enhver styretavle er strømforsyningen. Den forsyner hver enkelt 24 V komponent og gør det muligt at betjene dem. Der er behov for mere information end bare den klassiske standardovervågning af den korrekte 24 V udgangsspænding for at sikre konstant tilgængelig af dette vigtige område og alle de belastninger, der er tilknyttet.

I industrier, hvor høj systemrådighed er afgørende, er viden om systemernes tilstande afgørende. Driftsdata kan anvendes til at identificere, lokalisere og rette kritiske tilstande og uregelmæssigheder omgående, før de resulterer i dyre produktionsstop. For at opnå dette kræver systemoperatører og planlæggere fuldstændig transparens. Med det kommunikative Quint Power 24 V forsyningssystem fra Phoenix Contact får systemoperatører fordel af øget datatransparens og derfor højere systemrådighed. Det kommunikative 24 V system integrerer komponenter til strømforsyning, sikkerhed og en afbrydelsesfri strømforsyning.

Operatører kræver et omfattende overblik over tilstanden i deres system og hver enkelt komponent. Alt dette kræver data. Det inkluderer overvågning af applikationens tilstand, og især hvor godt strømforsyningen udnyttes. Ved at gøre information om relevante drifts- og diagnosedata tilgængelig holdes driftsstop på et minimum takket være den medfølgende forebyggende funktionsovervågning. Det hjælper med effektivt at optimere omkostninger.

Vil du vide mere? Download og læs hele artiklen:
Datagennemsigtighed for overlegen systemtilgængelighed

Læs mere om Power Reliability på vores hjemmeside

Du kan også besøge vores stand på HI 2023: E4040 og få en live demo af systemet