Christian fortæller lidt om, hvordan vi producerer batteripakker til industrien

Specialdesignede batterier til ethvert behov

Gode og pålidelige batterier er helt essentielle – og vi gør altid en dyd ud af at producere og levere batterier i topkvalitet. Vi kan tage afsæt i et batteri, du allerede har – eller vi kan hjælpe dig med at designe og udvikle en helt ny specialløsning fra bunden. Uanset udgangspunktet får du høj, dansk kvalitet og professionel håndtering fra start til slut.

Batteridesign

Design-fasen handler om fysisk formgivning og teknisk opbygning. Her sikrer vi, at batteriet passer ind i apparatets øvrige design og lever op til krav om eksempelvis varmeafgivelse og levetid under ekstreme forhold.
Vi indtænker og håndterer også lovpligtige certificeringer og særlige godkendelser, hvis batteriet eksempelvis skal anvendes til medicinsk udstyr.

Funktionalitet

Batteridesign handler ikke kun om det visuelle ydre. Den indre teknologi spiller en afgørende rolle i forhold til funktionalitet, levetid og ydeevne. Her tager vi højde for brugssituationer og de eksterne faktorer, som kan have en indvirkning på batteriet, samt de krav, du selv stiller.

Kontakt os på +45 87 11 99 99. Med mere end 30 års erfaring kan vi med garanti besvare dine spørgsmål og komme med pålidelige anbefalinger til valg af batterier.