EOT – Electronics of Tomorrow

Bliv klogere på den digitale transformation med IT-ekspert, Tim Frank Andersen, på EOT

Hvad kan vi forvente os af de næste 5-10 års digitale udvikling? Tim Frank Andersen giver dig svaret på dette og andre spørgsmål om digital transformation på EOT.

Torsdag d. 02.11.2017 kl. 14.00 går Tim Frank Andersen, IT-ekspert og Partner i In2media på DI-scenen på EOT og holder sit oplæg “Den digitale transformation”.

Kort om oplægget:
De fleste brancher og industrier bliver i disse år ramt af voldsomme forandringer drevet af den eksponentielle udvikling inden for stort set alle teknologiområder. Det ændrer radikalt på markedsvilkårene for mange virksomheder, og kravene til at forstå, hvad der sker, samt at gøre sig i stand til at reagere, bliver større og større.

• Men hvorfor sker det lige nu og hvad er årsagen til disse omvæltninger?
• Hvad kan vi forvente os af de næste 5-10 års digitale udvikling?
• Og hvad skal man som virksomhed gøre for at kickstarte den interne proces med at ruste sig digitalt både på kort og på lang sigt?

Vi får svarene på disse spørgsmål og via cases og eksempler tegnes et billede af, hvordan store såvel som små organisationer bærer sig ad med at forberede sig på fremtiden og øge deres reaktions- og innovationsevne.

Læs mere og tilmeld dig konferencen her.

Om EOT – Electronics of Tomorrow
EOT – Electronics of Tomorrow samler brancher til højprofilerede konferencer med både nationale og internationale speakere. Du har derfor rig mulighed for at vende hjem endnu klogere, end da du kom.

EOT er Skandinaviens nyeste elektronikevent for dig, der vil med til fremtiden med hovedet først.

Oplev tre dages udstilling og konference fuld af anvendt viden, 37 skarpe speakers, stærke udstillere, innovative startups, demoer, workshops, hands-on og international best practice: Det handler om innovation, nye relationer og synergier, digitalisering, it-sikkerhed, om vækst og om bundlinje – på samme sted.