EOT – Electronics of Tomorrow

Bliv en del af elektronik- og teknologibranchens mødested og videnshub til efteråret

Gør som den administrerende direktør i den danske elektronikvirksomhed GPV International A/S, Bo Lybæk, og bliv en del af elektronik- og teknologibranchens mødested og videnshub til efteråret, 31. aug. – 2. sep. 2021. Læs hvorfor GPV International A/S deltager på EOT til efteråret:

– For os har EOT potentiale til at blive den største elektronikmesse i Nordeuropa, så derfor er vi naturligvis glade for, at vi har fundet et nyt tidspunkt for afholdelse af messen. Vi deltog på EOT i 2019, hvor vi havde en fremragende messe med mange kvalitetsleads, så vi ser frem til at være en del af messen i uge 35 også, såfremt corona tillader det.

Læs mere om, hvordan du bliver en del af EOT

Om EOT:

EOT – Electronics of Tomorrow er stedet, der binder mennesker, brancher, vidensdeling, netværk og business tæt sammen, som finder sted 31. august – 2. september 2021 i MCH Messecenter Herning. Her byder EOT på et flersporet konferenceprogram, unikt forplejningskoncept, netværk på tværs af fag og brancher og udstillingskoncept med indbygget opsætning og nedtagning.

EOT i skarpe træk:

  • Indflytningsklare konceptstande med alt inklusiv gør det let for dig at være udstiller
  • Internationalt konference program sikrer høj vidensdeling, blandt andet den internationale LoRaWAN conference ’The Things Conference on Tour’
  • Workshops, produktdemoer og innovationsområde giver spændende hands-on indblik i fremtiden
  • Særskilt fokus på startups forbinder dig med fremtidens branche
  • Unikt forplejningskoncept og bespisning i udstillingsområdet sikrer optimale rammer for business og networking