Banebrydende software til Fremtidens Industri

Tidligere på året, stod lageret over for nye flows og derfor nye og øgede krav til kapaciteten. Krav som det eksisterende system ikke kunne håndtere og en ny løsning skulle findes!

Schneider Electrics lager i Örebro er et distributionscenter, med ansvaret for at levere varer til hele det nordiske marked.

Tidligere på året, stod lageret over for nye flows og derfor blev der stillet nye og øgede krav til kapaciteten. Krav som det eksisterende system ikke kunne håndtere og en ny løsning skulle findes!

 

RDC Örebro nøgletal i casen

  • Øget kapacitet med over 50%
  • Reduceret energiforbrug for hver enkelt leverance
  • Hændelsesstyret automatisering

 

 

Banebrydende software til fremtidens industri

I løbet af 2022 har Schneider Electrics distributionscenter i Örebro øget sin produktionskapacitet med 50%. Bag udviklingen står Rotabs transportørsystem, Watek Teknik & Automation og Schneider Electrics prisvindende software, EcoStruxure™ Automation Expert. Et ledende eksempel, der kan øge effektiviteten, sænke energiforbruget og skabe store besparelser i svensk industri.

 

Hvad gør denne løsning så unik?

Normalt når man designer et automations-system tager man altid udgangspunkt i den ønskede hardware, og først derefer tilpasser man softwaren de givne forhold. Denne metode gør dem afhængige af hinanden, hvilket er med til at skabe en stor sårbahed.

Derfor synes vi, at det helt unikke ved Schneider Electrics EcoStruxure Automation Expert-software er, at den vender processen om. Det vil sige, at du starter med din software og derefter frit- og leverandøruafhængigt kan vælge hardware.

Hvad er dine muligheder for automatisering af din produktion? Læs om hvad åbne standarder kan gøre for din produktion!

Læs mere her om; hvordan udfordringerne hos lageret i Örebro blev løst