Arealovervågning med TIM1xx: Kompakt, enkelt, økonomisk

TiM1xx er en kompakt, enkel og super økonomisk laserscanner til mange forskellige anvendelser indenfor området arealovervågning. Det er 2D-LiDAR-seriens mindste model fra SICK, og med sin kompakte byggeform åbner den op for nye anvendelsesmuligheder.

>> TiM1xx er den perfekte sensor til krævende områdeovervågning. HDDM+-teknologien sørger selv under vanskelige forhold for pålidelig objektdetektion og sikrer dermed maksimal driftssikkerhed for maskinen. Scanfeltet har en rækkevidde på op til 3m med en åbningsvinkel på 200°. Med TiM1xx er det nemt at parametrere detektionsfelter som dækker op til 15,7 m² via software. Det integrerede IO-Link-interface sikrer hurtig idriftsættelse og fleksibilitet i applikationsløsningen samt nem parameterkloning.

SICK’s mindste laserscanner er designet til indendørs brug og kan indsættes hvor pladsen er selv yderst begrænset. Med sine kun 90 gram egner den sig til robotarmsapplikationer og lignede opgaver hvor vægt spiller en væsentlig rolle. Andre typiske anvendelsesområder er: Områdeovervågning på lagre, detektion af overhøjde, udragende genstande og højdedetektion, kollisionsafværgelse for førerløse trucks og maskiner samt overvågning af døre og porte.

 

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk

> Online produktkatalog