Phoenix Contact A/S

Aktive redundansmoduler som OVP variant

Den nye VP variant af QUINT S-ORING modulet fra Phoenix Contact udvider programmet af aktive redundansmoduler i QUINT strømforsyningsfamilien. Ved at afkoble og overvåge øger den systemrådigheden.

Redundansmodulet afkobler forsyningsnetværk og fører redundant og adskilt ledningen til forbrugeren. I kombination med de nye QUINT POWER strømforsyninger overvåges indgangsspænding og afkobling konstant. Ved at anvende forebyggende funktionsovervågning informerer modulet om udgangsspændingen på strømforsyningerne og fejl i fortrådning og afkoblingsdelen. Dermed opdages kritiske driftstilstande på et tidligt tidspunkt.

Takket være aktiv afkobling med MOSFET kan du spare op til 70% energi ved at benytte S-ORING modulet. OVP (overspændingsbeskyttelse) beskytter efterfølgende forbrugere fra overspændinger over 30 V DC ved udgangen. Med 40 A er modulet egnet til DC spændinger fra 12 24 V. Det har et smalt design på blot 32 mm og er egnet til brug på DIN-skinner. Takket være det brede temperaturområde fra -40 til +70°C kan det benyttes fleksibelt og er egnet til industriel anvendelse. Med en beskyttende finish og både ATEX og IEC Ex godkendelse er modulet også egnet til anvendelse under ekstreme betingelser.

Læs mere om det aktive redundansmodul