1.200 elektrikere til el-faglige roadshows

Stort fremmøde over hele landet – og feedback uden filter – da Schneider Electric sammen med NKT og Signify mødte elektrikere, overmontører og el-installatører til faglig snak om nyheder og trends i el-branchen.

“Vi og vores produkter er kun så gode, som vores kunder gør os. Og vores største og vigtigste kunder er jo de mange elektrikere, som hver eneste dag arbejder med vores produkter. Derfor er det oplagt at komme tæt på dem i et fagligt, men uformelt miljø.”

Det siger Thomas Andersen, Vice President hos Schneider Electric Danmark, som netop har afsluttet en landsdækkende række el-faglige roadshows.

1.200 elektrikere, el-installatører og overmontører deltog på de i alt 20 møder, som til sammen dækkede hele landet – Fra Vraa i nord til Nykøbing Falster i syd, og fra Esbjerg i vest til Rønne i øst.

Henrik Damkjær, salgschef hos Schneider Electric, glæder sig over det store fremmøde:

“Vi skal være der, hvor vores kunder er, så vi lagde meget vægt på at komme lokalt ud i hele landet og møde så mange elektrikere som muligt. Det lykkedes i høj grad, og vi er meget glade og taknemmelige for, at så mange valgte at bruge nogle timer sammen med os,” siger Henrik Damkjær.

Det er tredje gang, Schneider Electric afholder el-faglige roadshows. I år var NKT og Signify inviteret med på turen, som bød på faglige indlæg om tendenser, produktnyheder og -opdateringer, minimesse og middag.

Feedback uden filter
For Schneider Electrics vedkommende var nyhederne blandt andet Wiser Energy-konceptet til intelligente tavler og de seneste opdateringer til det nye LK FUGA-sortiment, og interessen og spørgelysten var stor, konstaterer Thomas Andersen:

“Formålet med de el-faglige roadshows er netop at få en tæt dialog, og vi har fået ris, ros og feedback uden filter,. Det er lige netop det, vi som producent af el-materiel har brug for, så vi kan imødekomme branchens behov og udvikle endnu bedre produkter og løsninger.”

Thomas Andersen og Henrik Damkjær har en opfordring til alle de installatører, overmontører og elektrikere, som enten var forhindret i at møde op til deres lokale arrangement, eller som missede noget undervejs:

“Tag fat i jeres lokale Schneider Electric-kontakt. Vi kommer meget gerne ud til jer og følger op.”