Stemmer Imaging A/S

STEMMER IMAGING AG: Ændring i topledelsen

D. 1. marts 2019 overtager Arne Dehn ledelsen af ​​den succesfulde machine vision teknologileverandør. Sammen med det anerkendte direktionsteam bestående af Martin Kersting (CTO) og Lars Böhrnsen (økonomidirektør), vil den nye CEO Arne Dehn lede teknologileverandøren STEMMER IMAGING ind i fremtiden.
”STEMMER IMAGING har oplevet en betydelig vækst de seneste år. Christof Zollitsch og hans team har opbygget et firma med et solidt fundament, en fremragende kultur og ressourcerne til løbende vækst. At administrere næste kapitel i virksomhedens historie er en stor fornøjelse og motivation for mig”, understreger den nye CEO Arne Dehn. Arne Dehn har over 20 års international ledelseserfaring i børsnoterede teknologivirksomheder, senest som medlem af direktionen for TKH Group NV-teknologigruppen, som blandt andet udvikler og distribuerer machine vision systemer og løsninger.

Fratrædende CEO Christof Zollitsch er overbevist om, at den nuværende vækststrategi baseret på innovative og pålidelige machine vision produkter og -tjenester og den sunde virksomhedskultur vil være nøglefaktoren for fortsat succes i fremtiden. “Jeg ved, at virksomheden er i gode hænder med Arne Dehn. Jeg ønsker ham og alle medarbejdere alt det bedste, fortsat succes og at vores mere end 4.000 kunder i Europa udviser samme tillid til Arne Dehn, som jeg personligt har oplevet under min periode som administrerende direktør”.

CEO Arne Dehn vil være ansvarlig for virksomhedens strategi og udvikling, M & A, salg, marketing, indkøb og HR. Christof Zollitsch vil bidrage med sin erfaring og ekspertise som strategisk konsulent og vil forblive tæt forbundet med virksomheden.

Om STEMMER IMAGING:
STEMMER IMAGING er en af Europas førende teknologileverandører indenfor machine vision til videnskab og industri. Den perfekte kombination af innovative produkter, intelligent rådgivning og omfattende service hjælper STEMMER IMAGINGs kunder med at løse opgaver indenfor machine vision, hurtigt og nemt.

Moderselskabet STEMMER IMAGING AG er beliggende i Puchheim, Tyskland. Den danske filial af STEMMER IMAGING A/S er beliggende på Vesterbro i København, hvorfra selskabets danske kunder dagligt serviceres.

For yderligere oplysninger om STEMMER IMAGING kontakt venligst:

STEMMER IMAGING A/S
Skelbækgade 2, 6.
1717 København V

Tel. +45 33730000
www.stemmer-imaging.dk