Klassisk arbejdslampe i et helt nyt lys

Ny Thorsman arbejdslampe fra Schneider Electric

Ny Thorsman arbejdslampe fra Schneider Electric skiller sig ud med kompakt, fleksibelt design og smarte detaljer, som letter arbejdet

Godt arbejdslys er en forudsætning for godt arbejde, og nu introducerer Schneider Electric en ny Thorsman arbejdslampe, som skiller sig markant ud.

Med et helt nyt, gennemtænkt design og praktiske detaljer er Thorsman arbejdslampen det oplagte valg til enhver professionel bruger og seriøs gør-det-selv’er, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Det ultraslanke, innovative design gør Thorsman arbejdslampe alsidig, praktisk, nem at transportere og lige så nem at opbevare. Lampen kan stå, ligge eller hænge takket være en krog, som er integreret i rammen.

Under transport og opbevaring klappes lampen plant ned i rammen, så den fylder minimalt. Flere lamper kan nemt stables, og smart oprulning af ledning i rammen og nem fastgørelse af stikproppen sikrer, at ledningen ikke er i vejen.

Thorsman arbejdslampe er klar til enhver indendørs og udendørs arbejdsopgave, uanset forholdene. Lampen er nemlig IP65-kapslet og tåler temperaturer fra -30 til +45 grader celsius. Den fås i to udgaver: 20W/2000 lumen og 30W/3000 lumen, som begge giver et ensartet lys i farvetemperaturen 4000 K.

Den nye Thorsman arbejdslampe kan købes hos grossister og i byggemarkeder nu.

Se den her: https://www.se.com/dk/da/product-range/66404-mureva-belysning/14883178271-arbejdslamper/#tabs