Buhl & Bønsøe

Flowmåletragt med markedets laveste vægt

Ventilationssystemer skal sikre et godt indeklima til arbejde og produktion. Dårligt indeklima er ikke kun en trussel mod produktionen, det kan i værste tilfælde også skade medarbejdernes helbred. Derfor er ventilationsanlæg underlagt strenge krav og retningslinjer.

Med Testo 420 flowmåletragt kan man nu ubesværet og mere effektivt end nogensinde før, nemt opfylde retningslinjerne for hygiejne og indeklima i industrien, kontorer eller renrum.

Flowmåletragt med markedets laveste vægt testo-420_500pix
Testo 420 vejer kun 2.9 kg og er dermed markedets letteste model. Det gør det lettere at udføre hyppige målinger i mange rum samt over hovedhøjde.

Unik målepræcision
Testo 420 har en unik målepræcision, og især ved hvirveldiffusorer reduceres de sædvanlige måleusikkerheder væsentligt – på grund af tragtens evne til at ensrette luftstrømmene.

Brugervenligt design
Flowmåletragten er designet med solide håndtag i to sider, som gør det nemt at holde tragten henover indblæsnings- og udsugningsarmaturer. Til flowmåleren fås stativ på hjul, der kan indstilles i højden og let køres rundt fra målested til målested.

Fleksibelt måleinstrument med app
Du kan bruge mobile enheder via app som et andet display eller fjernbetjening. Og du kan oprette og sende målerapporter direkte på stedet.

Gå til www.buhl-bonsoe.dk og læs mere.