Effektive og præcise slæberinge designet til hårde miljøer

Leder du efter slæberinge, der er udviklet til høj performance miljøer og har et kompakt design?

Slæberinge kan du anvende i en hvilken som helst mekanisk anordning, som skal kunne rotere frit, og hvor du vil overføre strøm eller elektriske datasignaler. Slæberinge kan forbedre ydeevnen, og forenkler konstruktionen for mange applikationer.

Du kan vælge mellem mere end 10.000 designs, og finder du ikke den slæbering, der passer til din applikation, så kontakt os.

Du får slæberingene til en konkurrencedygtig pris, kort leveringstid, og så er slæberingene designet til hårde miljøer.

Typiske applikationsmuligheder er vindmøller, radarsystemer, medicinsk udstyr og militære og maritime miljøer.


Kort overblik over slæberinge og roterende komponenter

  • Industrielle slæberinge – er udviklet til høj performance miljøer og fleksible krav.De anvendes typisk i kamerasystemer, robotter, pakkemaskiner, medicinsk udstyr og i en bred vifte af automationssystemer.
  • Slæberinge til medicinalindustrien – kræver minimal vedligeholdelse og har en lav dB.Slæberingene kommer i et kompakt design med en indvendig diameter op til 1.270 mm.
  • Marine slæberingeFocal marine slæberinge er udviklet til at fungere under ekstreme marinemiljøer.
  • Kapsel slæberingeDen kompakte kapsel slæbering er yderst fleksibel når applikationen ikke tillader større versioner. Kapsler op til 56 kontakter er tilgængelig.
  • Slæberinge med stor diameterSlæbering der kræver minimalt vedligehold og har en støjsvag mekanisk systemdrift. Indvendig diameter op til 55 tommer og optisk enkel kanal tilgængelig med data to til 5 Gp / s.


Skal vi være til at gøre en forskel i din produktion?

Kontakt Klaus på 2710 3762 eller send en mail på kja@eegholm.dk. Du kan også læse mere på http://www.eegholm.dk